Mirë se vini në Fushat në Financë

Informacione financiare, kredi, banka…

Gjeni, Mësoni, Vendosni

Mësoni për mundësi të ndryshme financiare 

Çdo temë që mund të imagjinoni mbulohet nga njohuritë e shumta që përmban ueb. Asnjëherë më parë nuk ka qenë kaq e lehtë për shumë njerëz të mësojnë dhe të ndajnë gjëra të reja. Ne kemi vendosur t'ju ofrojmë informacion financiar. Kryesisht për kreditë në vende të ndryshme. Nëse keni nevojë për informacion se si të merrni një kredi në një vend të caktuar, ju jeni në vendin e duhur.

kredi jashtë vendit

Qasja jonë

Financat në shumë vende

Ne ju ofrojmë informacion për kreditë e kreditit dhe gjëra të tjera që lidhen me financat në vende të ndryshme. Do të përpiqemi të përpunojmë sa më shumë vende, duke filluar nga Europa.

Analizoj

Ne do të analizojmë kreditë, kartat e kreditit dhe bankat në vende të ndryshme në mënyrë që ju të vendosni vetë se cili është alternativa më e mirë për ju.

Plan

Financat, kreditë, paratë në përgjithësi janë një gjë e rëndësishme sot. Që të mos kërkoni në internet dhe të krijoni stres shtesë për veten tuaj, ne do të bëjmë çmos që t'ju ofrojmë informacion në një vend.

Menaxho

Pasi të jeni informuar, ne do t'ju ofrojmë lidhje ku mund të aplikoni për një opsion specifik (kredi, llogari bankare, karta krediti…)

planin financiar

Fushat në Financë

Çfarë është Planifikimi Financiar

Planifikimi financiar nuk është projektuar për të minimizuar rrezikun. Është procesi i vendosjes se cili rrezik të ndërmerret dhe cili rrezik nuk është i nevojshëm apo ia vlen të merret. Shoqëria duhet të planifikojë si në afat të shkurtër ashtu edhe në atë afatgjatë. Planifikimi afatshkurtër rrallëherë fokusohet në një periudhë më të gjatë se 12 muaj.

Kjo është më shpesh një mënyrë për të siguruar që Individi, kompania ose shoqëria të kenë fonde të mjaftueshme për të paguar faturat dhe që ditët afatshkurtra dhe huatë e marra të jenë në përputhje me interesat më të mira të kompanisë. Nga ana tjetër, planifikimi afatgjatë mbulon një periudhë prej 5 vjetësh (edhe pse disa Individë, kompani ose shoqëri bëjnë plane për 10 vjet ose më shumë).

Kredi personale

Huaja personale është një kontratë me të cilën një subjekt financiar (huadhënës) i jep një shumë parash një tjetri (huamarrësit), me detyrimin për të kthyer paradhënien e specifikuar, si dhe interesin e rënë dakord më parë dhe kostot e mundshme që rrjedhin nga operacioni i specifikuar.

Llogari bankare

Një llogari bankare është një llogari financiare që regjistron transaksionet financiare midis klientëve dhe bankave të tyre. Çdo llogari ka numrin e vet, i cili është i ndryshëm për secilën llogari të veçantë.

Interesi për një kredi

Interesi i një kredie i referohet shumës që huamarrësi është i detyruar të paguajë, ose depozituesi duhet të fitojë në principal me një normë të paracaktuar, e cila njihet si norma e interesit, dhe formula për interesin mund të nxirret duke shumëzuar normën e interesit. , principalin e mbetur dhe kohëzgjatjen e kredisë ose depozitës.

Debitorët e kredisë

Një individ ose një shoqëri, e cila merr një shumë të caktuar parash, quhet debitor. Ai merr përsipër të kthejë të njëjtën shumë që ka marrë së bashku me një pjesë shtesë për interes për një periudhë të caktuar maturimi.

Kredi në Norvegji

Nëse kjo është hera e parë që merrni kredi në Norvegji. Ju mund të jeni të hutuar në lidhje me procedurën dhe mënyrën e kryerjes së saj. Ne jemi këtu për t'ju udhëzuar në lidhje me kredinë në Norvegji. Së pari, ne nuk jemi huamarrës dhe së dyti, nuk kemi fonde për t'ju siguruar.

Kredi në Francë

Nëse jeni duke kërkuar për kredi në Francë, do të zbuloni se ka shumë opsione për të zgjedhur. Ju mund të merrni një kredi në internet, një kredi për makinë ose një kredi private. Nëse po kërkoni të blini një shtëpi, mund të jeni në gjendje të merrni një kredi për shtëpi. Ju gjithashtu mund të jeni në gjendje të merrni kredi studentore nëse jeni duke shkuar në shkollë në Francë.

Kredi në Irlandë

Paratë janë thelbësore në çdo aspekt të jetës sonë. Ndonjëherë ne vërtet duam të blejmë gjërat tona të preferuara. Por ne nuk jemi në gjendje ta blejmë sepse nuk kemi para të mjaftueshme. Këto janë situata ku kreditë mund të ndihmojnë. Kreditë në Irlandë vijnë në disa forma për të akomoduar një gamë të gjerë situatash dhe buxhetesh. Bankat mund të japin kredi të siguruara dhe të pasigurta.

Kredi ne Itali

Por pse marrim kredi? Sot, shumica e njerëzve marrin kredi për arsye të ndryshme. Ndërsa disa bazohen në arsye personale, të tjerat bazohen tërësisht në faktorë tregtarë ose biznesi. Në seksionet e ardhshme, ne do t'u përgjigjemi pyetjeve se ku, si, pse, çfarë dhe cilat kredi janë të disponueshme për ju në Itali.

Kredi në Poloni

Ka shumë banka që ofrojnë kredi në Poloni online, por jo të gjitha kanë kushte të mira. Por mos u shqetësoni, këtu në këtë artikull kemi diskutuar të gjitha ato banka të favorshme që ofrojnë kredi me kushtet më të mira.

Kredi në Finlandë

Por pse na duhet një kredi? Shumica e njerëzve marrin kredi për shumë arsye. Ato përfshijnë blerjen e një makine të re, një shtëpi të re, fillimin e një biznesi të ri, pushimet, etj. Një kredi mund t'ju ndihmojë të merrni gjithçka që dëshironi në Finlandë. Por ka disa gjëra që duhet të kuptoni për kreditë në Finlandë.

Kredi në Spanjë

Marrja e një kredie në Spanjë nuk është një vendim kaq i thjeshtë, megjithëse reklamat mund të duken sikur marrja e një kredie është e lehtë dhe nuk duhet të jetë kështu. Një rishikim cilësor dhe i detajuar i situatës aktuale financiare është hapi fillestar në çdo kërkim kredie.

Kredi ne Greqi

Nëse jeni duke kërkuar për një kredi në Greqi dhe dëshironi të dini vendin më të mirë për të gjetur kredi, atëherë ky artikull është i përsosur për ju. Ju do të jeni në gjendje të gjeni gjërat thelbësore në lidhje me procesin e aplikimit, llojet e ndryshme të kredive dhe tarifat.

Kredi në Holandë

Po kërkoni kredi në Holandë? Dëshironi të dini se çfarë është një kredi dhe çfarë të keni parasysh përpara se të aplikoni për një kredi? Atëherë ky artikull është për ju. Këtu mund të gjeni gjithçka për kreditë dhe marrjen e kredive në Holandë.

Kredi në Zvicër

Kreditë në Zvicër janë shumë të njohura. Kuptimi i një kredie ose kredie në shumicën e vendeve është i njëjtë, por marrja e një kredie në të gjitha vendet nuk është e njëjtë.
Nuk është e rëndësishme të njihni të gjitha llojet e kredive dhe veçoritë e tyre, por është e rëndësishme të njiheni me terminologjinë që përdoret dhe detajet që duhen kushtuar vëmendje.

Kreditë në…

Zgjidhni se në cilin vend dëshironi informacion për kreditë.

kredi ne Zvicer

Kredi në Zvicër

Lexoni dhe gjeni informacionin e nevojshëm për vendimin për të marrë një kredi në Zvicër

kredi në Poloni

Kredi në Poloni

Lexoni dhe gjeni informacionin e nevojshëm për vendimin për të marrë një kredi në Poloni

kredi ne Spanje

Kredi në Spanjë

Lexoni dhe gjeni informacionin e nevojshëm për vendimin për të marrë një kredi në Spanjë

kredi në Francë

Kredi në Francë

Lexoni dhe gjeni informacionin e nevojshëm për vendimin për të marrë një kredi në Francë

Më shumë vende 

Se shpejti

Kredi ne Gjermani

Kredi në Austri

Kredi në Irlandë

Kredi në Republikën Çeke

Kredi në Portugali

Kredi në Norvegji

Kredi në Serbi

Kredi në Slloveni

Kredi në Luksemburg

Kredi në Mbretërinë e Bashkuar

Kredi në Rumani

Kredi në Kroaci

Llogaria bankare në…

Zgjidhni se në cilin vend dëshironi informacion për llogaritë bankare (së shpejti).

kredi ne Zvicer

Llogari bankare në Zvicër

Lexoni dhe gjeni informacionin e nevojshëm për vendimin për hapjen e llogarisë bankare në Zvicër

kredi në Poloni

Llogari bankare në Poloni

Lexoni dhe gjeni informacionin e nevojshëm për vendimin për të hapur një llogari bankare në Poloni

kredi ne Spanje

Llogari bankare në Spanjë

Lexoni dhe gjeni informacionin e nevojshëm për vendimin për të hapur një llogari bankare në Spanjë

kredi në Francë

Llogari bankare në Francë

Lexoni dhe gjeni informacionin e nevojshëm për vendimin për të hapur një llogari bankare në Francë

Më shumë vende do të vijnë së shpejti

Llogari bankare në Gjermani

Llogari bankare në Mbretërinë e Bashkuar

Llogari bankare në Hungari

Llogari bankare në Austri

Llogari bankare në Itali

Llogari bankare në Danimarkë

Llogari bankare në Finlandë

Llogari bankare në Norvegji

Llogari bankare në Holandë

Llogari bankare në Belgjikë

Llogari bankare në Greqi

Llogari bankare në Suedi

FAQ

Pyetjet e bëra më shpesh

A u japin bankat kredi të huajve?

A mund të merrni një kredi personale si i huaj? Megjithëse të huajt kanë të drejtë për kredi personale, ata do të duhet të plotësojnë disa kërkesa që ndryshojnë nga huadhënësi në huadhënës. Në disa vende, huadhënësit do të kërkojnë një adresë banimi, punësim të përhershëm në atë vend, dëshmi punësimi…

A mund të hap një llogari bankare nëse jam i huaj?

Të huaj ose jo, aplikantët për një llogari bankare duhet të paktën të verifikojnë emrin, datën e lindjes dhe adresën fizike, të themi, nga një faturë e shërbimeve. Por nëse jeni i lindur jashtë vendit, mund t'ju duhet të ofroni më shumë. Këta klientë duhet gjithashtu të tregojnë identifikim me fotografi që përfshin një identitet numerik.

Nga cili është vendi më i lehtë për të marrë një kredi?

Në disa vende, është më e lehtë, dhe në të tjera, është më e vështirë. Këto janë disa vende ku është pak më e lehtë të marrësh një kredi: Gjermania, Zvicra, Mbretëria e Bashkuar, Luksemburgu dhe Suedia…